broek past niet meer

Het gaat ons vaak niet snel genoeg, afvallen. Wanneer we besluiten dat er wat kilo’s af moeten, dan wil je ook het liefst zo snel mogelijk weer in je favoriete spijkerbroek.

Toch zien veel mensen hun afslank poging al gauw als mislukt. Het gaat niet snel genoeg. Sportschoenen belanden weer onder in de kast en de kreet; voor mij werkt dit niet, zorgt er weer voor dat je onderuitgezakt op de bank hangt en terug valt in je oude patroon.

Vergeet niet dat de kilo’s die je dwars zitten er ook niet na één nachtje slapen aan zaten. Wanneer je echt obesitas hebt, komt dat vaak voort uit een veel langere ongezonde levensstijl, meestal van jongs af aan. En nee, dan lukt het inderdaad niet om in een handomdraai die spijkerbroek weer te passen.

Om dit goed aan te pakken, is het belangrijk dat je het tijd geeft. Tijd, om je levensstijl aan te passen en wanneer je dit structureel aan pakt heb je er de rest van je leven plezier van. Dus niet voor even de deur van de sportschool plat lopen en vreselijk op rantsoen gaan, maar daadwerkelijk aanpassingen in je agenda.

Soms is het handig om even je huidige verkeerde patroon te doorbreken. Net hét zetje wat je nodig kunt hebben, om daarna weer op het goede spoor verder te gaan. De shakes van Be-Slank kunnen je helpen om je lichaam even in de reset stand te zetten. Bedenk een periode waarin je de shakes gaat gebruiken, bijvoorbeeld een maand en kijk wat het je brengt. Vanaf daar ga je voor jezelf de boel anders aanpakken. Het voordeel is dat je dan super gemotiveerd bent omdat je de eerste kilo’s al kwijt bent.

Wedden dat je het kunt?? Je kunt ons altijd mailen als je er toch niet uit komt, of juist wat support kunt gebruiken!

Comments Are Closed!!!