gezonde voedingAfvallen vereist wilskracht en doorzettingsvermogen. Er is altijd verleiding die je moet weerstaan: taart op verjaardagen, de wijn bij het eten en het lekkere kaasje voor ’s avonds. En dan ben je er nog niet: op gewicht blijven is misschien nog wel de grootste uitdaging!

Afvallen kan het beste door een gezond eetpatroon te ontwikkelen en te behouden. Ga niet voor het zoveelste dieet uit een boek, maar laat je deskundig adviseren door een diëtiste of voedingsconsulente.

Wij helpen je graag op weg naar een gezonder gewicht wat bij je past. Als je wilt afvallen moet je juist niet te weinig eten, iets wat we vaak meemaken. Je mag overdag voldoende eten. En iedereen weet wel dat koek en snoep niet goed is. Dat hoeven we niet te vertellen. Door samen ermee bezig te zijn, zul je merken dat afvallen wel lukt! Zo werken we toe naar een gezonde levensstijl.

Je weet wel hoe het moet, maar doe het maar eens.
Daarom maken wij ook gebruik van het eiwitdieet Be-Slank.
Be-Slank is door ons ontwikkeld in samenwerking met de farmaceutische industrie. Dit omdat wij zo vaak klanten tegen komen die slechte/matige produkten aanschaffen in de supermarkt of drogist, omdat dit vaak goedkoper is dan andere produkten.

Helaas wordt er vaak niet verder gekeken dan de prijs. Kijk maar eens op een etiket van bijv een Kruidvat shake. Maar liefst 47% suiker per 100 gram. Simpelweg betekent dat bijna de helft van zo’n bus is gevuld met suiker!! En hiermee moet je dan afvallen?!

Wat Be-Slank onderscheidt van veel andere producten is de hoeveelheid en de biologische waarde van de eiwitten per 100 gram. Be-Slank bevat 65 gram eiwitten per 100 gram poeder en bijvoorbeeld Weight Care uit de supermarkt bevat maar 25,7 gram eiwitten per 100 gram poeder. Daarom heb je bij Be-Slank geen hongergevoel en een nog beter resultaat door het hoge gehalte van de eiwitten. Ook voorkom je het jojo-effect. Be-Slank is echt lekker en fris van smaak en het belangrijkste voor de klant, het is betaalbaar. Be-Slank is ideaal voor mensen die bijv. in korte tijd veel kilo’s kwijt moeten i.v.m. gezondheidsredenen of bij mensen die moeite hebben om hun voedingspatroon te doorbreken. Kijk voor meer informatie op www.Be-Slank.nl