Ben je niet tevreden over je lichaamsgewicht of -omvang?
Heb je net iets te brede heupen, of past je favoriete broek niet meer?

Bij LineStyle boek je gegarandeerd succes! Bij ons staat de persoonlijke aanpak voorop. Wanneer iemand voor het eerst komt volgt er een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek en een figuuranalyse. De figuuranalyse bestaat uit een vet, vocht en vetvrije massa bepaling. Daarbij bekijken we de probleemgebieden en de achtergrond van de cliënt. We kijken samen wat de mogelijkheden voor je zijn, want iedereen zit anders in elkaar.

Door het gebruik van moderne apparatuur en persoonlijke begeleiding boek je na een aantal behandelingen gegarandeerd resultaat. Gemiddeld valt men bij LineStyle na 10 trainingen (= 4 weken) 22 cm af en zelfs 48 cm in 4 weken is haalbaar.

Wel is het van belang minimaal 2 keer per week te trainen en wanneer het lukt 3 keer. Het is belangrijk minstens 2 keer per week de training te volgen, omdat je anders niet profiteert van het zogenaamde “After Burn” effect.

Afslanken bij LineStyle gaat natuurlijk ook gecombineerd met goed en gezond eten. Er wordt van je verwacht dat je thuis op je voeding let, streng diëten is bij ons niet vereist, maar het zal natuurlijk wel sneller resultaat leveren. Ook vinden wij het belangrijk dat je zo dicht mogelijk met je voeding bij normaal eten blijft. Be-Slank maaltijdvervangers of andere produkten zijn hiervoor  geschikt. Natuurlijk is het geen verplichting om te shaken, maar het kan vaak wel net hét zetje zijn om de kilo’s te zien verdwijnen. Bijvoorbeeld als eerste aanzet voor mensen die in korte tijd veel willen afvallen, of als motivatie. Het is van belang dit na een niet al te lange tijd weer om te zetten in normale gezonde voeding.

Wanneer je het gewenste resultaat bereikt hebt, kan je het prima onderhouden door bijvoorbeeld te gaan hardlopen of naar de sportschool te gaan, ook is het mogelijk om voor een aantrekkelijk bedrag een onderhouds abonnement te kopen.