ONZE AANPAK
OM JOUW DOELEN TE BEREIKEN

Ben je niet tevreden over je lichaamsgewicht of -omvang?
Heb je net iets te brede heupen, of past je favoriete broek niet meer?


FIT & VITAAL IN 30 MINUTEN

Bewegen kan natuurlijk op veel manieren. Maar bij LineStyle train je onder professionele begeleiding en met exclusieve apparaten voor de beste resultaten.

JIJ STAAT CENTRAAL

Ieder persoon heeft een andere beginsituatie en heeft andere wensen. Met ons programma word je gecoacht aan de hand van je persoonlijke mogelijkheden, wensen en doelen.

VEEL MOGELIJKHEDEN

Omdat iedereen andere wensen heeft, hebben wij verschillende mogelijkheden en sport je op de meest exclusieve apparaten.

RESULTAAT GEGARANDEERD

Gemiddeld valt men bij LineStyle na 10 trainingen (= 4 weken) 22 cm af en zelfs 48 cm in 4 weken is haalbaar.

GOEDE VOEDING

Bij LineStyle vind je de optimale combinatie van beweging, goede voedingsadviezen en professionele begeleiding!

DE BESTE COACHES

Wij hebben 14 jaar ervaring met het begeleiden, trainen en om jou te motiveren je doelen te bereiken. Want samen sta je sterker!ONZE AANPAK

Wanneer iemand voor het eerst komt volgt er een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek en een figuuranalyse. De figuuranalyse bestaat uit een vet, vocht, spiermassa, viscerale vet (vet om de organen) en vetvrije massa bepaling. Daarbij bekijken we de probleemgebieden en de achtergrond van de cliënt. We kijken samen wat de mogelijkheden voor je zijn, want iedereen zit anders in elkaar.

Wel is het van belang minimaal 2 keer per week te trainen en wanneer het lukt 3 keer. Het is belangrijk minstens 2 keer per week de training te volgen, omdat je anders niet profiteert van het zogenaamde “After Burn” effect.

Afslanken bij LineStyle gaat natuurlijk ook gecombineerd met goed en gezond eten. Er wordt van je verwacht dat je thuis op je voeding let, streng diëten is bij ons niet nodig. Ook vinden wij het belangrijk dat je zo dicht mogelijk met je voeding bij normaal eten blijft. Daarom werken wij met het programma BodySupport, BodySupport is dus geen dieet, maar een nieuwe lifestyle. Je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met je coach aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

Uiteraard vertellen we je graag meer over ons programma met BodySupport.

Wanneer je het gewenste resultaat bereikt hebt, kan je het prima onderhouden door bijvoorbeeld te gaan hardlopen of naar de sportschool te gaan, ook is het mogelijk om voor een aantrekkelijk bedrag een onderhouds abonnement te kopen.