• Waarom geven jullie geen garantie?
 • Ik ben zwanger of heb trombose, mag ik in de BodyShaper of Sun400XL?
 • Waarom praten jullie over centimeters en niet over kilo’s?
 • Waarom slank ik af en gaat mijn gewicht niet zoveel omlaag?
 • Werkt de methode tegen cellulite?
 • Blijft het resultaat goed wanneer ik stop?
 • Ik heb rugklachten, worden deze niet erger?
 • Ik ben niet moe, doe ik wel voldoende?
 • Kan ik i.p.v. 2x per week ook 1x per week komen?
 • Moet ik, wanneer ik voldoende afgeslankt ben, hier blijven komen?
 • Ik ben niet moe, doe ik wel voldoende?
 • Kan ik i.p.v. 2x per week ook 1x per week komen?
 • Zou mijn oma van 80 dit ook kunnen doen?
Waarom geven jullie geen garantie?

Wij werken niet met contracten van b.v. 30 – 40 – 50 behandelingen. Deze garantie geeft een onjuist gevoel van zekerheid, omdat men al gauw de gegeven garantie haalt. Ook is het eetgedrag van grote invloed.

Ik ben zwanger of heb trombose, mag ik in de BodyShaper of Sun400XL?

Nee, niet tijdens de zwangerschap. Bij trombose mag het, na toestemming van de behandelend arts, wanneer de kwaal effectief behandeld is. Wel is het mogelijk gedurende de zwangerschap in de afslankcabine te sporten.

Waarom praten jullie over centimeters en niet over kilo’s?

Omdat na de oefensessies de omvang vermindert. Tegelijk kan het gewicht aan wisselingen onderhevig zijn (voeding, hormonen, menstruatie, stoelgang etc.) Bovendien bouwt men spierweefsel op, dit is zwaarder dan vet.

Waarom slank ik af en gaat mijn gewicht niet zoveel omlaag?

Om dezelfde reden als hierboven beschreven is, de omvang vermindert terwijl je tegelijkertijd spierweefsel opbouwt.

Werkt de methode tegen cellulite?

Jazeker! Door de sterk verbeterde doorbloeding wordt het onderliggende bindweefsel positief beïnvloed, en afvalstoffen beter afgevoerd.

Blijft het resultaat goed wanneer ik stop?

Ja, mits je blijft bewegen. Hierdoor blijft de rustverbranding op peil en zorgt je er tevens voor dat je veel meer calorieën “verbrandt”. Het is mogelijk een onderhouds abonnement te nemen om 1 keer in de week een kwartaal lang te sporten.

Ik heb rugklachten, worden deze niet erger?

Wanneer geen sprake is van een echte hernia of structurele rugproblemen kunnen bij het verbeteren van o.a.de buikspieren, de rugklachten vaak verminderen omdat de rug meer ontlast raakt. Het sporten in de infraroodcabine is minder belastend, doordat je de oefeningen liggend uitvoert. Daarnaast is het sporten met de Better Belly erg fijn, omdat de band rondom verwarmd en je hier zelfs na het sporten ook nog voordeel van hebt.

Ik ben niet moe, doe ik wel voldoende?

Dat komt omdat je met deze trainingen niet tot het uiterste hoeft te gaan. We trainen immers hartslaggericht, waardoor je optimaal zult verbranden. Dan is het niet nodig om alles er uit te ‘persen’.

Kan ik i.p.v. 2x per week ook 1x per week komen?

Om resultaat te halen kom je minstens 2x per week. Zo maakt je lichaam gebruik van het “after burn” effect. Beter is zelfs om drie maal per week in de afslankcabine of VacuShaper te bewegen. 1x per week is puur om te onderhouden

Moet ik, wanneer ik voldoende afgeslankt ben, hier blijven komen?

Je kunt kiezen voor een onderhouds abonnement bij LineStyle. Het is ook goed mogelijk het met andere sporten, zoals bijvoorbeeld hardlopen te onderhouden. De keus is aan jou.

Ik ben niet moe, doe ik wel voldoende?

Dat komt omdat je met deze trainingen niet tot het uiterste hoeft te gaan. We trainen immers hartslaggericht, waardoor je optimaal zult verbranden. Dan is het niet nodig om alles er uit te ‘persen’.

Kan ik i.p.v. 2x per week ook 1x per week komen?

Natuurlijk, mits er geen fysieke problemen of bezwaren zijn. We trainen met iedereen naar ‘kunnen’. Voor oudere mensen is de Better Belly aan te raden, waar zij kunnen fietsen of lopen.

Zou mijn oma van 80 dit ook kunnen doen?

Je kunt kiezen voor een onderhouds abonnement bij LineStyle. Het is ook goed mogelijk het met andere sporten, zoals bijvoorbeeld hardlopen te onderhouden. De keus is aan jou.NOG TWIJFELS?

HULP NODIG?

Wij vinden het belangrijk dat jij je weer lekker in je vel gaat voelen. Gun jij jezelf een mooi slank, fit & gezond lichaam? En kun je hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek en advies.

SPECIALE APPARATUUR

Wij werken met speciale apparaten waardoor je sneller afvalt op de plekken waar jij het wil.

SAMEN MET JOU

Samen met jou stellen we een persoonlijk stappenplan op en helpen we je zo snel en effectief je kilo’s op de voor jouw gewenste plekken kwijt te raken.

SPORTSCHOENEN

Trek nu je stoute (sport)schoenen aan en maak een afspraak voor “Change your LifeStyle by LineStyle“.