EMS Training voor een Sterk, Strak & Fit lichaam

In 20 minuten een Sterk, Strak & Fit lichaam. Meer resultaat in minder tijd!

Heb jij moeite met fietsen, een flauwe helling in de weg, tegenwind, of een paar trappen op en je benen willen niet meer. Of wil je gewoon sterker worden, maar wil je niet aan de gewichten in de sportschool hangen? Dan is EMS (Electric Muscle Stimulation) training is ideaal voor jou. met EMS training bereik je sterkere spieren en een fitter lichaam.

  • Totale Body workout en fit in 20 minuten
  • 20 minuten trainen met de Xbody is net zo effectief als 3 x 60 minuten trainen in een sportschool
  • In korte tijd zichtbaar resultaat
  • Trainen op afspraak “uw stok achter de deur”
  • Trainen onder begeleiding van een Personal Trainer
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Resultaat gegarandeerdHet verschil tussen traditioneel trainen en EMS trainen


Met EMS trainen bereik je tot 90% van je spiervezels ten opzichte van maximaal 40% met traditioneel trainen. Je behaalt in een aantal maanden hetzelfde resultaat als jarenlange intensieve training in een fitnesscentrum. Met elektrische spierstimulatie verhoog je in korte tijd het complete prestatievermogen van je lichaam. In korte tijd bouw je spierweefsel op, verminder je je vetgehalte en beschik je over een beter uithoudingsvermogen. Met EMS trainen is het mogelijk om plaatselijke probleem zones aan te pakken en je lichaamscontouren te vormen naar jouw persoonlijke wens. Niet voor niets is EMS training zeer populair onder topsporters, maar ook veel BN’ ers doen aan EMS training. Ems training is geschikt voor bijna iedereen, dus ook voor ouderen, maar ook voor mensen die vanwege een blessure niet ‘normaal’ op de sportschool kunnen trainen.


EMS is geschikt voor iedereen

Ongeacht je leeftijd (vanaf 18 jaar) of fysieke gesteldheid, EMS is geschikt voor iedereen. Een lager vetpercentage (afvallen), een hoger spierpercentage, ‘in shape’ blijven of sportprestaties optimaliseren, met EMS is het allemaal mogelijk.